fredag 3 maj 2013

Äntligen!

Startskottet har gått! Igår hade vi vårt första möte i vad som ska bli vår Föräldrargrupp. Det var många tankar, funderingar och åsikter som kom upp, precis som vi hoppats på.
Med lite vilja och organisation kommer vi att uppnå mycket, det förstnämnda verkar det inte råda någon brist på!

Det konkreta som vi kom fram till är att två representanter från vår Föräldrargrupp kommer att närvara vid mötet med Utbildningsnämndens arbetsutskott den 23 maj. Det är viktigt att vi syns och hörs!

Datum för nästa föräldrargruppsmöte är den 30 maj kl 18:30. Då kommer rapport från mötet den 23 maj att lämnas och vi kommer att arbeta fram hur vi ska organisera oss. Är du sugen på att vara med? Fundera över vilket område/fråga som ligger dig närmast om hjärtat, inget är för stort eller för litet. Alla föräldrar är hjärtligt välkomna!

Har du några frågor hör gärna av dig till mig, sara@portkod.se


torsdag 2 maj 2013

Skolmaten

Att äta sig mätt på näringsriktig och god mat är en förutsättning för att må bra och för att orka ta till sig undervisningen under skoldagen.

HÄR kan du läsa en bra broschyr som förhoppningsvis kan inspirera såväl i skolan som hemma, det finns även en sammanfattning och den hittar du HÄR.